Reklama
 
Blog | Lukáš Palán

Studie pana Adlera o viru facebook

V roce 2008 zemřel mladý Kanaďan Robert Fitzsimmons při autonehodě, kousek od Toronta. O pár měsíců později, na opačném konci zeměkoule, spáchal sebevraždu Jing Nu-Hue. V prosinci roku 2009 podlehla těžkému zápalu plic šedesátiletá Sonia Lopez. A co je všechny spojuje?

Všichni měli Facebook účet.

„Tohle je jen špička ledovce, malá ukázka. Ve skutečnosti jsou čísla daleko vyšší,“ povídá na začátek rozhovoru profesor Adler. “ Po pravdě k dnešnímu dni evidujeme cca 59 000 úmrtí a všechny spojuje jediná věc – facebook a to, že to byli lidé. Takže vlastně dvě věci“.

„Ze začátku to vypadalo nevinně“, pokračuje Adler, „volal mi kolega Smith z CDI, že mají podezření na nový vir, který se šíří neskutečnou rychlostí. Když jsem tam dojel, byl jsem fascinován tím co jsem viděl. Prakticky každý člověk, který zemřel, měl Facebook účet. Okamžitě nám došlo, že to nemůže být náhoda a chtěli jsme vir ihned více prozkoumat“.
Srovnání virů
Ještě téhož měsíce prof. Adler ustanovil skupinu a pustil se do studie tohoto fenoménu.

„Tohle je něco velkého. Něco, co musí být řešeno okamžitě“, vysvětluje prof. Adler, proč po několika letech pozorování a stovkách grantů přerušil práci na projektech jako Dívají se muži na porno? nebo Je jablko mimozemský parazit?

„Zajistili jsme si vzorek tohoto viru a bylo až zarážející, jak se podobal Ebole, která řádila v devadesátých letech v Súdánu“.

Co bylo však ještě víc fascinující, to popisuje Adler jako „enormě velká velikost“. „Vzorek, který mi přinesly měl kolem dvou kil a cca 17 palců úhlopříčně a přitom se stále jednalo o jeden jedinej kus. Při takovýchto rozměrech není divu, že si už vyžádal tolik obětí!“

vzorek měl skoro dvě kila!!

Po týdnech zkoušek a testů nakonec Adler přišel s určitými poznatky. „Zjistili jsme, že u člověka je úmrtnost prakticky 100%! Simulovali jsme na počítači skupinu tisíců jedinců s facebook účtem v horizontu dvě stě let a naprosto všichni zemřeli. Ty čísla byla hrozná! Došlo nám, že musíme jednat, jinak všichni lidi, kteří teď mají facebook do dvou set let zemřou, možná i dřív!“

Po nahlédnutí do zběžné zprávy, kterou Adler vydal koncem ledna dále vyplývá, že zvířata jsou proti současné mutaci viru imunní.
„Dělali jsme mnoho pokusů s psy a labutěmi. Posadili jsme je před vzorek a nechali jsme je tam několik hodin. Neprojevil se u nich naprosto žádný symptom. Nedokážeme si to nijak vysvětlit. Zjistili jsme ale,že jediný rozdíl mezi testovanými zvířaty a člověkem je to, že zvířata neřídí auta. V následujících měsících se na to hodláme důkladněji zaměřit“. dokončuje poznatek prof. Adler.

Podle posledních statistik je nakažených už přibližně 380 milionů lidí po celé planetě a každým dnem stovky přibývají. „Zkoušeli jsme některé nakažené subjekty očkovat stejnými substancemi, které zabírali na Hantu a Ebolu, ale nefunguje to! Naštěstí se mi poslední týdny podařilo prolomit genetický kód a nyní studujeme vir zevnitř“ podotýká Adler.

Nakažení a symptomy?

Studie prokázala, že nakažení jedinci jsou buď mladí nebo staří lidé, takže prakticky všichni! Pokud jsou v izolaci od viru, do několika hodin se dostavuje třas, neklid, nespavost, postupně horečky. Nakažené poznáte tak, že jsou velmi sociální, přátelští a ví, kterou planetou by byli v jiné galaxii či kolika roků se dožijí v příštím životě jako pračka. Naproti tomu se bojí lesů a slov „procházka“ nebo „výlet“.

Reklama

 

„Nakažené jsme izolovali od viru a prakticky od všeho, včetně jídla. Do dvou týdnů bylo po nich.“

Norm Alder

„Zároveň jsem u nakažených zaznamenal celou řádku různých případů demence a idiocie. Někteří například věří, že každý měsíc dostanou iPhone, nebo, že když budou nosit žlutá trička tak obživnou dinosauři a Papež si oholí hruď.“

Co je podle Aldera ovšem nejvíce znepokojující je to, jakým způsobem vir postupuje.

„Je to jako obrovská teroristická síť, která není vázána na jednu centrální buňku, ale na miliony samostatných buňek, které neustále útočí. Pakliže najdou připojeného jedince, který je imunní vůči demenci, okamžitě spouští snahu přivést ho k šílenství, k čemuž nejčastěji používají statusy a fotky svých miminek“.

Prof. Alder dodává: „Co se týče statusů, po dlouhém bádání jsme přišli na vzorec, kterým vypočítat počet statusů denně jakékoliv osoby. Pokud jste tedy už nakažen, ale stále ještě odoláváte nájezdům infikovaných demencí, doporučujeme se před přidáváním přátel řídit tímto vzorcem, zvyšujete tak svoji šanci zachovat si rozum.“

 

 

 

„Zatím nevíme, jak šíření této zkázy zabránit. Padl tu návrh zabít všechny zdravé jedince, takže by se už nikdo další nenakazil, ovšem nad tím budeme muset ještě malinko zapřemýšlet,“ polemizuje na závěr prof. Adler.